Promovare SEO Site - Servicii oferite

Promovare SEO Site
Deoarece noua ne pasa de succesul afacerii dumneavoastra!
pachete servicii
descarca oferta noastra

Promovare Site

Promovarea site-ului dvs. va poate ajuta sa va pozitionati in topul rezultatelor Google dupa cuvintele dorite si sa beneficiati de mai mult trafic de calitate, trafic care poate influenta veniturile afacerii dvs. in mod considerabil.
...cititi mai departe

Optimizare Site

Optimizarea site-ului reprezinta prima etapa a urcarii dvs. in topul Google. Optimizarea ajuta la o mai buna indexare a continutului paginilor si a intelegerii de catre Google dupa ce cuvinte trebuie sa va clasifice.
...cititi mai departe

Web Design

Inainte de optimizare si promovare, site-ul dvs. are nevoie de un "look" profesional, care sa fie usor accesibil vizitatorilor, sa le confere posibililor clienti ai dvs. increderea in a cumpara serviciile sau produsele. Un "look" profesional poate face in multe cazuri diferenta intre un client potential si un client!
...cititi mai departe
promovare site
Promovare Site
      Promovarea site-ului se poate realiza prin mai multe mijloace, toate acestea extrem de benefice unui site atata timp cat s-a facut corect din punct de vedere al activitatii seo dar in acelasi timp tinandu-se cont de continutul site-ului dvs.
promovare site
Optimizare Site
     Optimizarea site-ului va poate aduce site-ul intr-o pozitie mai buna in Google dar singura nu va poate aduce in top-ul 10 al Google dupa cuvintele dorite. Optimizarea unui site nu se refera numai la optimizarea continutului din pagina.
promovare site
Web Design
     Orice site are nevoie de un aspect profesional, mai ales atunci cand vindeti un serviciu sau un produs. Acesta ofera o imagine favorabila afacerii dvs in ochii potentialilor clienti.
promovare site
Gazduire Site
     Gazduirea site - ului reprezinta un aspect important de care trebuie sa se tina cont. Noi va putem oferii servicii profesionale de gazduire cu administrare gratuita la preturi accesibile.

Promovare SEO Site - Servicii oferite

Cum sa fiti primul in Google?

sau
SEO - Search Engine Optimisation
SEM – Search Engine Marketing
sau cum sa cresteti puternic traficul de calitate pe site-ul dvs!

Probabil oricine are un site vrea ca acesta sa apara in prima pagina pe Google si sa ocupe un loc cat mai bun in cautarile pe cuvintele cheie specifice domeniului in cauza si astfel sa aduca cat mai mult trafic de calitate pe site si in final cat mai multi clienti pentru afacerea sa.

   Servicii SEM – activitati realizate pe portaluri importante in internet cu peste 25.000.000 de vizitatori lunar pentru cresterea popularitatii site-ului, a numarului de link-uri si a Page Rank-ului

Nr. SERVICII SEM Numar PRET
1. Inscrierea in directoare web romanesti 1000 1E/Director
2. Inscrierea in directoare web straine 1500 1E/Director
3. Deschiderea de topicuri noi si scrierea de comentarii pe forumuri 300 1E/Forum
4. Concepere si publicare de anunturi pe site-uri specializate 300 1E/Anunt/Site
5. Concepere de articole interesante in limba romana sau engleza -- 25E/Articol
6. Publicare de articole pe site-uri specializate 250 1E/Site
7. Inscriere in cele mai importante siteuri de socializare 50 10E/ Inscrirere
8. Schimb de linkuri cu siteuri din domeniu -- 2E/Link

Pachete complete de servicii SEO, SEM, SMO:

Pachet: BASIC ADVANCED CUSTOM
Pret: 499 euro/luna timp de 6 luni (Top 10 Google) 699 euro/luna timp de 6 luni (Top 5 Google) In functie de cerinte
Reducere 10% + prioritate in executie Plata integrala Plata integrala --
Reducere 5% Plata in 2 rate Plata in 2 rate --
Detalii:

1. RAPORT DE ANALIZA – maxim 15 expresii a cuvintelor cheie(keywords) specifice domeniului tau de activitate, a concurentei – primii 10 pe Google, gasirea unei nise de acces in Top10, analiza de trafic a site-ul tau toate acestea finalizate cu un document in format electronic, detaliat in urma caruia se stabileste Strategia de urmat, cuvintele sau expresiile cele mai utile SEO, timpul de realizare si costurile; raportul se plateste in avans si nu este inclus in pretul total.

2. Optimizare ON-Site SEO – 10 expresii si cuvinte unele aflate in legatura Optimizarea generala a site-ului de promovat si o optimizare particularizata avand in vedere expresiile cheie alese (optimizare cod sursa, imagini, filme, linkuri, descriere, titlu, keywords, continut, header, footer, ancore text,sitemap, etc) – peste 200 de factori de care Google tine cont in algoritmul complex de indexare si ranking al site-ului.

3. Optimizare OFF-Site SEM - Inscrierea manuala(operatori) a site-ului in 250 directoare web romanesti, 150 directoare web straine, 100 de site-uri de articole si bloguri si 100 de site-uri de anunturi care creeaza un numar minim necesar de IBL(back links) catre site si o crestere a Page Rank-ului.

4. Optimizare pt site-uri de socializare SMO – Facebook.com, Twitter.com, Tagged.com, Myspace.com, Hi5.com, Noi2.ro, Sentimente.ro. Inregistrare conturi, completare profil, publicare link, 200 anunturi catre membrii retelelor, activitate de socializare, bookmark.

1. RAPORT DE ANALIZA – maxim 30 expresii a cuvintelor cheie(keywords) specifice domeniului tau de activitate, a concurentei – primii 10 pe Google, gasirea unei nise de acces in Top10, analiza de trafic a site-ul tau toate acestea finalizate cu un document in format electronic, detaliat in urma caruia se stabileste Strategia de urmat, cuvintele sau expresiile cele mai utile SEO, timpul de realizare si costurile; raportul se plateste in avans si nu este inclus in pretul total.

2. Optimizare ON-Site SEO – 20 expresii si cuvinte unele aflate in legatura Optimizarea generala a site-ului de promovat si o optimizare particularizata avand in vedere expresiile cheie alese (optimizare cod sursa, imagini, filme, linkuri, descriere, titlu, keywords, continut, header, footer, ancore text,sitemap, etc) – peste 200 de factori de care Google tine cont in algoritmul complex de indexare si ranking al site-ului.

3. Optimizare OFF-Site SEM - Inscrierea manuala(operatori) a site-ului in 500 directoare romanesti, 300 directoare straine, 150 de site-uri de articole si bloguri si 150 de site-uri de anunturi care creeaza un numar minim necesar de IBL(back links) catre site si o crestere a Page Rank-ului.

4. Optimizare pt site-uri de socializare SMO – Facebook.com, Twitter.com, Tagged.com, Myspace.com, Hi5.com, Noi2.ro, Sentimente.ro. Inregistrare conturi, completare profil, publicare link, 400 anunturi catre membrii retelelor, activitate de socializare, bookmark.

Pachet de servicii complex, personalizat in functie de nevoile si cerintele clientului, de concurenta si buget
Recomandare: Pentru cuvinte si expresii a caror volum de cautari lunare conform Google Adwords este sub 10000 in cazul cuvintelor si expresiilor a caror volum de cautari lunare conform Google Adwords intre 10000-20000 Peste 20000


Dupa terminarea contractului initial de 3 sau 6 luni clientul decide prelungirea acestuia pe o alta perioada pentru atingerea unor rezultate mai bune sau pentru un contract de mentinere a locului obtinut caz in care va plati o taxa de mentenanta lunara intre ¼ si ½ din contract sau contravaloarea traficului lunar obtinut din cautari Google la un pret de 0,1 E/vizitator.

Servicii suplimentare celor de mai sus care va pot ajuta in cresterea vanzarilor:
Nr. CRT. SERVICII OPTIONALE: Durata realizare Pret EURO:
1.

Realizare site web in varianta Basic, daca acesta nu exista; Alegere domeniu de calitate pentru SEO si hosting la nivelul cerintelor afacerii; optional oferim mentenanta lunara a site-ului ce va fi negociata in functie de cerintele clientului.

1-2 Saptamani De la 200
2. Campanie Google Adwords – pentru castigarea de trafic de calitate si clienti/comenzi pana la terminarea optimizarii; implementare google adwords, stabilire lista de cuvinte cheie utile, etc; necesita buget separat de min 500 E. 1 Saptamana
100
3. Conversie vizitatori site in clienti – Strategie marketing online Studiu de piata referitor la concurenta online a beneficiarului, comparatie intre produsele si ofertele existente in top 5 Google si metode de crestere a vanzarilor. 1-2 Saptamani 100
4. Aplicatii software complexe la comanda - Dezvoltare aplicatii web PHP/Mysql/Oracle la comanda adaptate cerintelor specifice afacerii dumneavoastra: Gestiune generala a companiei(ERP), gestiune clienti(CRM), facturare online, evidenta comenzi si contracte, rezervari online, magazin virtual, etc 1-6 Luni De la 500
5. Instalare si configurare Servere Windows2003-2008 sau Linux CENTOS, FEDORA, SLACKWARE – instalare si configurare server WEB (Apache) cu PHP si MySql, server mail, server DNS, server SAMBA, Active Directory, etc 1 Saptamana
200

Ultimii clienti

Promovare SEO Site Promovare SEO SitePromovare SEO Site Promovare SEO Site