Promovare Site - Pozitionarea site-ului dvs in top 10 Google

Promovare SEO Site
Deoarece noua ne pasa de succesul afacerii dumneavoastra!
pachete servicii
descarca oferta noastra

Promovare Site

Promovarea site-ului dvs. va poate ajuta sa va pozitionati in topul rezultatelor Google dupa cuvintele dorite si sa beneficiati de mai mult trafic de calitate, trafic care poate influenta veniturile afacerii dvs. in mod considerabil.
...cititi mai departe

Optimizare Site

Optimizarea site-ului reprezinta prima etapa a urcarii dvs. in topul Google. Optimizarea ajuta la o mai buna indexare a continutului paginilor si a intelegerii de catre Google dupa ce cuvinte trebuie sa va clasifice.
...cititi mai departe

Web Design

Inainte de optimizare si promovare, site-ul dvs. are nevoie de un "look" profesional, care sa fie usor accesibil vizitatorilor, sa le confere posibililor clienti ai dvs. increderea in a cumpara serviciile sau produsele. Un "look" profesional poate face in multe cazuri diferenta intre un client potential si un client!
...cititi mai departe
promovare site
Promovare Site
      Promovarea site-ului se poate realiza prin mai multe mijloace, toate acestea extrem de benefice unui site atata timp cat s-a facut corect din punct de vedere al activitatii seo dar in acelasi timp tinandu-se cont de continutul site-ului dvs.
promovare site
Optimizare Site
     Optimizarea site-ului va poate aduce site-ul intr-o pozitie mai buna in Google dar singura nu va poate aduce in top-ul 10 al Google dupa cuvintele dorite. Optimizarea unui site nu se refera numai la optimizarea continutului din pagina.
promovare site
Web Design
     Orice site are nevoie de un aspect profesional, mai ales atunci cand vindeti un serviciu sau un produs. Acesta ofera o imagine favorabila afacerii dvs in ochii potentialilor clienti.
promovare site
Gazduire Site
     Gazduirea site - ului reprezinta un aspect important de care trebuie sa se tina cont. Noi va putem oferii servicii profesionale de gazduire cu administrare gratuita la preturi accesibile.

Promovare Site

    Promovarea Site-ului este o etapa complexa a urcarii in Top 10 Google dar poate chiar una dintre cele mai benefice si mai importante. Daca aceasta etapa este realizata "ca la carte" atunci poate face diferenta intre locul I si II (teoretic vorbind). Promovarea site-ului odata facuta nu poate fi refacuta, ci doar dupa 1 an sau chiar 2!

Promovarea site-ului reprezinta ultima etapa a "tubului SEO", etapa in care site-ul dvs. sufera o supra-popularizare, o etapa in care noi ii spunem Google-ului ca site-ul in cauza este important pentru altii si ca acesta merita sa fie in top 10!promovare site

Modalitatile de promovare pot fi diverse:

 • promovarea site-ului in directoare;
 • promovarea site-ului in directoare de articole;
 • promovarea site-ului in forumuri;
 • promovarea site-ului in bloguri;
 • promovarea site-ului in site-uri de articole;
 • promovarea site-uliu in ziare;
 • etc.

Aducerea unui site in Top 10 Google trebuie sa fie facuta pe o perioada de cel putin 3 luni deoarece promovarea site-ului prin direrectoare, forumuri, bloguri, etc. se face treptat cu scopul ca Google sa nu vada site-ul a fi "spam".

Promovarea site-ului se face in functie de analiza realizata la inceputul colaborarii si de cuvintele cheie alese de dvs. iar aducerea acestuia in top-ul 10 va fi in functie de concurenta pe acele cuvinte si de numarul de cautari lunare furnizate de Keywords tool Google.

Avantajele "supra-popularizarii" site-ului sunt:promovare site-uri - link-uri

 • cresterea pagerank-ului (importanta site-ului vazuta de catre Google);
 • obtinerea unei pozitii inalte (cu cat mai multe link-uri cu atat mai multe sanse sa ajunteti pe primul loc);
 • popularizarea site-ului/brand-ului dvs. pe internet;
 • trafic din site-urile unde s-a realizat promovarea acestuia;

 

Un site odata adus in Top 10 Google nu garanteaza stabilizarea lui pe pozitia respectiva. Promovarea site-ului nu garanteaza stabilitatea pozitiei pe timp lung. Daca doriti oferim servicii de mentenanta care va garanteaza mentinerea pozitiei pentru eventualii concurenti care pot aparea pe cuvintele cheie respective. Prin mentenanta va oferim lunar un numar de inscrieri pe directoare, bloguri, forumuri, care va ajuta sa va mentineti pozitia sau chiar sa avansati in pozitiei (doar in cazul in care nu ati atins locul I in Google).

Ultimii clienti

Promovare SEO Site Promovare SEO SitePromovare SEO Site Promovare SEO Site