Optimizare Site - optimizarea serverului si a site-ului!

Promovare SEO Site
Deoarece noua ne pasa de succesul afacerii dumneavoastra!
pachete servicii
descarca oferta noastra

Promovare Site

Promovarea site-ului dvs. va poate ajuta sa va pozitionati in topul rezultatelor Google dupa cuvintele dorite si sa beneficiati de mai mult trafic de calitate, trafic care poate influenta veniturile afacerii dvs. in mod considerabil.
...cititi mai departe

Optimizare Site

Optimizarea site-ului reprezinta prima etapa a urcarii dvs. in topul Google. Optimizarea ajuta la o mai buna indexare a continutului paginilor si a intelegerii de catre Google dupa ce cuvinte trebuie sa va clasifice.
...cititi mai departe

Web Design

Inainte de optimizare si promovare, site-ul dvs. are nevoie de un "look" profesional, care sa fie usor accesibil vizitatorilor, sa le confere posibililor clienti ai dvs. increderea in a cumpara serviciile sau produsele. Un "look" profesional poate face in multe cazuri diferenta intre un client potential si un client!
...cititi mai departe
promovare site
Promovare Site
      Promovarea site-ului se poate realiza prin mai multe mijloace, toate acestea extrem de benefice unui site atata timp cat s-a facut corect din punct de vedere al activitatii seo dar in acelasi timp tinandu-se cont de continutul site-ului dvs.
promovare site
Optimizare Site
     Optimizarea site-ului va poate aduce site-ul intr-o pozitie mai buna in Google dar singura nu va poate aduce in top-ul 10 al Google dupa cuvintele dorite. Optimizarea unui site nu se refera numai la optimizarea continutului din pagina.
promovare site
Web Design
     Orice site are nevoie de un aspect profesional, mai ales atunci cand vindeti un serviciu sau un produs. Acesta ofera o imagine favorabila afacerii dvs in ochii potentialilor clienti.
promovare site
Gazduire Site
     Gazduirea site - ului reprezinta un aspect important de care trebuie sa se tina cont. Noi va putem oferii servicii profesionale de gazduire cu administrare gratuita la preturi accesibile.

Optimizare Site

    Optimizarea site-ului se refera la modalitatile prin care ii spunem Google-ului despre ce este vorba in site. Pe langa aceasta optimizarea site-ului se mai refera si la rapiditatea cu care se incarca o pagina, cum ii poti spune Google-ului mai bine si mai repede cum sa indexeze si despreoptimizare site ce este vorba in site, ce are voie sa indexeze si ce nu are voie, plus diverse altele.

In orice situatie de viata, de programare, de web design, de promovare exista o etapa iar optimizare site-ului nu face exceptie. Astfel optimizarea unui site trece prin urmatoarele etape (presupunand ca site-ul este deja creat):

 1. optimizarea numelor de fisiere pentru Google si pentru vizitatori;
 2. optimizarea textului din pagini pe cuvintele dorite pentru Google si pentru vizitator;
 3. optimizarea titlului paginilor pentru Google si pentru vizitator;
 4. optimizarea descrierii paginilor pentru Google si pentru vizitator;
 5. optimizarea keyword-urilor din cardrul paginilor;
 6. optimizarea link-urilor din pagini;
 7. optimizarea imaginilor din pagini;
 8. optimizarea html-ului;
 9. optimizarea codului javascript(daca este existent);
 10. crearea sitemap-ului;
 11. excluderea paginilor sau folderelor care nu trebuie sa fie indexate de catre Google;
 12. crearea si scrierea setarilor in .htaccess;
 13. si pot aparea diverse situatii pe parcurs neprevazute care trebuiesc optimizate;

optimizare site siteFiecare etapa are scopul ei si poate fi foarte complexa, in functie de fiecare site in parte. Aceasta depinde de numarul paginilor si a cuvintelor alese astfel optimizarea poate ajunge sa dureze chiar si o luna.

Dupa ce optimizarea site-ului este facuta urmeaza etapa de informare a google-ului ca s-a creat un site nou sau ca acesta isi modifica structura si il ajutam sa ne gaseasca mai repede/sa ne indexeze mai repede pentru a ajunge intr-o pozitie mai inalta intr-un timp cat mai scurt.

Mentionam ca optimizarea site-ului nu va duce site-ul in top 10 Google fara promovarea site-ului ci doar va ajuta sa il informati pe Google despre ce este vorba in site. Nu spunem ca optimizarea site-ului nu este importanta, ba chiar esentiala pentru a putea ajunge in top 10.

Ultimii clienti

Promovare SEO Site Promovare SEO SitePromovare SEO Site Promovare SEO Site